Prieš mėnesį paskelbdama meninę akciją-atrakciją „Dovanoju paveikslą“ facebooke net nesitikėjau, kad sulauksiu tokio gausaus dalyvių dėmesio, nuoširdžių komentarų ir gražių palinkėjimų ! Tad noriu padėkoti visam šitam šauniam būriui žmonių, kurie visą mėnesį dalinosi „Julijos Tumelytės Meno Idėjomis“ su savo draugais, rašė komentarus, pasveikinimus ir su nekantrumu laukė šios dienos, kada gi paskelbsiu laimėtoją!
  Taigi, su didžiausiu džiaugsmu noriu pasveikinti akcijos laimėtoją –  AIDA GRITĖNĘ iš Panevėžio!!! Būtent Aidai šiandien nusišypsojo sėkmė ir burtai lėmė, jog pasirinktas paveikslas „Vangogiškas peizažas, jam gyvam nesant“ atitenka jai ! Tad  kuo nuoširdžiausiai sveikinu Aidą ir jau artimiausiu metu pažadu, jog „Vangogiškas peizažas, jam gyvam nesant“ iškeliaus tiesiai į Panevėžį :)
  O visus, kuriems šį kart nepasisekė – kviečiu nenusiminti !!! Artimiausiu metu žadu paskelbti naują meninę akciją-atrakciją, kur galėsite laimėti tikrai dėmesio vertą pasiūlymą jūsų interjerui ! Tad pagauti panelę Fortūną – tikrai dar bus progos, tereikia sekti JTMI naujienas :)

Didelis AČIŪ visiems dalyvavusiems ir linkėjimai visiems !!!