JTMI akcija-atrakcija !!!





Julijos Tumelytės Meno Idėjos skelbia dar vieną akciją-atrakciją! Pasidalink žaisminga akcija su savo draugais (Share), prisijunk prie mano puslapio Facebooke (Like my page) ir laimėk nemokamą interjero konsultaciją arba sienų tapybą savo namams !!! Akcija tęsiasi iki 2012 10 29 dienos, kuomet burtų keliu bus išrinktas laimėtojas. Nepamiršk akcijos filmuko komentare palikti savo šypsenos (Smile).  


Interjero konsultacijos metu Jums patarsiu kaip žaismingai atnaujinti savo būstą, kokias spalvas ir medžiagas parinkti bei kaip suderinti interjero aksesuarus, kad namai būtų šilti ir jaukūs. 
Dekoratyvinę sienų tapybą pasiūlysiu tiems, kurie pageidauja originalių meniškų akcentų savo gyvenamojoje erdvėje. Jūsų pasirinktoje būsto vietoje sukursiu originalų ir autentišką piešinį ant sienos.

Akcijos nugalėtojas galės pats pasirinkti kuris būsto atnaujinimo variantas yra jam artimesnis ir pasinaudoti laimėtu prizu per artimiausius 3 mėnesius. Visos dizaino paslaugos akcijos nugalėtojui – nemokamos, tačiau visomis interjero atnaujinimui reikalingomis medžiagomis turės pasirūpinti pats būsto savininkas.

Sėkmės !!! :)