„Pavasaris“ jau užbaigtas !


Taigi visus kviečiu pasigrožėti jau užbaigta svarbiausia projekto „Transformuok savo kiemo transformatorinę“ siena, kurią papuošė spalvingas „Pavasario“ tapybos darbas. Tą galima padaryti adresu: S.Konarskio g. 18A, Vilnius.

Iš visos širdies dėkoju tiems, kurie prisidėjo prie šito projekto įgyvendinimo ir pirminės jo užbaigimo stadijos: Jonui Laniauskui ir Vilniaus miesto savivaldybei už pastebėtą idėją, finansinę paramą ir už visą komunikacinę pagalbą; dėkoju "VJOSAS" ir Všį "Rugsėjo 1-oji"; dėkoju visai AB "LESTO" kompanijai bei jos vadovams už menui ir aplinkai draugiškus sprendimus :) Dėkoju Editai Sirutienei už komunikacinę pagalbą ir stiprų idėjos moralinį palaikymą!

Dėkoju visiems kaimynams, kurie bent  vienu žodeliu mus kalbindavo ir ateidavo pasižiūrėti, pasigrožėti ar paprasčiausiai pasišnekėti bei AČIŪ kiemo vaikams, kurie taip nuoširdžiai spalvino sienas :) Dėkoju savo sesei Kristinai ir jos draugui Mindaugui už triūsą karštomis vasaros dienomis; dėkoju PROVIDONIAMS už sėkmingus derybinius įgūdžius ir organizaciją; ir labiausiai dėkoju savo nuostabiam vyrui, kad daugybę tingių savaitgalių jis iškeitė į spalvotas kūrybines aukštumas !!! :)

Ir iš anksto atsakau į klausimą kas bus toliau su šiuo projektu.
Aš labai norėčiau įgyvendinti visą projekto sumanymą: visas pilkas sienas transformuoti į spalvingą objektą, kuris džiugintų visus kiemo gyventojus ir visus praeivius. Bet tam vėlgi reikia lėšų (arba dažų). Tad, jei esate už tokias iniciatyvas kaip ši, pažįstate arba patys esate dosnūs dėdės ir tetos, - susisiekite ir aptarsime galimybes kaip įnešti dar daugiau spalvų į mūsų kiemo gyvenimą :) Jei įmanoma pasidalinkite su draugais, jei įmanoma pasidalinkite su kaimynais, o jei neįmanoma – tai tiesiog nusišypsokite ! Projektas laukia tęstinio finansavimo, nuo kurio ir priklauso tolimesnė jo ateitis. Kaip visada – tikėkimės geriausio :)

Daugiau projekto akimirkų rasite ČIA