"United" (parduotas)



Buvo nuostabus vasaros vakaras. Medžiai rodos ištįso dvigubai, o Mėnesiena apkabino rimstančius laukus, ežerus ir elektros stulpus, išsirikiavusius palaukėje. Tą vakarą visi mes jautėmės vieningi ir stiprūs. Tik tokie mes ir galime būti - stiprūs vienybėje. Draugas draugui ištiesė ranką, tėvas apkabino sūnų, kaimynas nuo gretimos kalvos - pamojo kietiems, stovėjusiems šalia.
07 06 visi rinkosi ant piliakalnių ir kalvų, susikibti rankomis ir kartu kaip visa laisva tauta sugiedoti tautišką giesmę.  Lietuviai Vilniuje mylėjo savus Anglijoje ir už Atlanto, lygiai taip pat stojančius ir tiesiančius rankas. 
Mes su visa šeima vykome ant piliakalnio, kur į mūsų gretas prisijungė nepažįstami žmonės ir ištiesė vienas kitam ranką. Taip mūsų širdys tapo pažįstamos, iš vieno tautiško molio suręstos.

Aš mylėjau gamtą ir negalėjau atsistebėti kaip vieninga Mėnesiena jungėsi kartu su raustančiu purpuriniu vakaru. Tykiai. Palengva palengva ir iš lėto, nenorėdama įsibrauti, veikiau priešingai - nurimti kartu ir būti nuostabaus žmonių gesto liudininke. Nemunas spindėjo, medžiai sūpavo vėją, o paukščiai dienai nurimus sutūpė ant elektros laidų. 

Je t'aime, LA VIE :*

"United", 2017
Technika: drobė, akrilas
Išmatavimai: 80 x 80 cm